Ρεάλ: Κάνει δεύτερες σκέψεις για Χάαλαντ λόγω των συχνών τραυματισμών του

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Κάνει δεύτερες σκέψεις για Χάαλαντ λόγω των συχνών τραυματισμών του

bet365

Οι πολυάριθμοι τραυματισμοί του Έρλινγκ Χάαλαντ έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με την απόκτηση του Νορβηγού αστέρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αντίστροφα για την αποχώρηση του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει αρχίσει και μετράει ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Το μέλλον του ωστόσο παραμένει άγνωστο, καθώς τρία μεγαθήρια της Ευρώπης παρακολουθούν την περίπτωσή του, ενόψει καλοκαιριού.

Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι, με την τελευταία μάλιστα να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Κι αυτό διότι οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός κούρσας για την απόκτηση του 22χρονου σταρ και οι «μερένγκες» έχουν ξεκινήσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω των συχνών τραυματισμών που παρουσιάζει.

Στην Ρεάλ δεν θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη, ο οποίος στα 22 του χρόνια ταλαιπωρείται τόσο συχνά από τραυματισμούς. Ο Νορβηγός έχει μείνει στα «πιτς» εννέα φορές τα τελευταία δύο χρόνια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ φέτος χρειάστηκε να απουσιάσει από 16 αγώνες έως τώρα.

Ως εκ τούτου, η Ρεάλ θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη ότι ο Χάαλαντ δεν θα αντιμετωπίζει τραυματισμούς σε τόσο μεγάλο βαθμό που θα τον κρατήσουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Οπως επίσης επιθυμία της είναι μην ξοδέψει ξανά τόσα χρήματα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν με τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι εκτός ομάδας, μιας και οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει το πραγματικό ταλέντο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα