Αγουέρο: «Κατάλαβα ότι κάτι ήταν κακό όταν με άφησαν σε ένα μικρό δωμάτιο μόνο»

Κώστας Τόπας
Αγουέρο: «Κατάλαβα ότι κάτι ήταν κακό όταν με άφησαν σε ένα μικρό δωμάτιο μόνο»

bet365

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, μίλησε για την καρδιακή πάθηση που τον ανάγκασε στην απόσυρσή του και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα υγείας τους ήταν σοβαρό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν τελικά αυτό που κανένας δεν ήθελε να ακούσει. Καρδιακή αρρυθμία και η συνέχεια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ήταν αδύνατη, από ιατρική σκοπιά, ήταν αδύνατη.

Από την πλευρά του πάντως, ο ο «Κουν» ήταν απρόθυμος να αποσυρθεί παρά τις συμβουλές των καρδιολόγων. Ωστόσο, όπως εξήγησε σε live streaming στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitch, κατάλαβε πως το πρόβλημα της υγείας του ήταν σοβαρό όταν χρειάστηκε να μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο.

«Τις πρώτες 15 μέρες πέρασα απαίσια. Όταν συνέβη, νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα και ότι θα ήμουν καλά, αλλά όταν έφτασα στο νοσοκομείο και με άφησαν σε ένα μικρό δωμάτιο μόνο μου, με πολλές οθόνες γύρω μου, συνειδητοποίησα ότι κάτι ήταν σοβαρό. Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, άρχισα να είμαι νευρικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αγουέρο κατέληξε λέγοντας ότι έκανε μια μικρή χειρουργική επέμβαση όταν οι γιατροί έβαλαν ένα μικροτσίπ στο στήθος του για να τους επιτρέψει να παρακολουθούν μόνιμα τον καρδιακό του ρυθμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα