Οσασούνα - Σεβίλλη 0-0: Ο Ράκιτιτς «πέταξε» την ευκαιρία στο 90+3΄και το... μπαλάκι στη Ρεάλ

Newsroom
Οσασούνα - Σεβίλλη 0-0: Ο Ράκιτιτς «πέταξε» την ευκαιρία στο 90+3΄και το... μπαλάκι στη Ρεάλ

bet365

Από λύτρωση σε... καταδίκη. Ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν κατάφερε να μετουσιώσει πέναλτι στο φινάλε και μοιραία η Σεβίλλη έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Οσασούνα (0-0), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Ρεάλ να αυξήσει τη διαφορά!

Μια στιγμή απροσεξίας των γηπεδούχων θα μπορούσε να αποδειχθεί λυτρωτική για τη Σεβίλλη. Για 90 λεπτά άλλωστε το σύνολο του Λοπετέγκι δεν είχε παρουσιάσει και πολλά πράγματα απέναντι στην Οσασούνα, όμως η άσπρη βούλα τους έδινε την ευκαιρία να δραπετεύσουν από την Παμπλόνα με το «διπλό». Ο Ιβάν Ράκιτιτς ωστόσο, από εν δυνάμει λυτρωτής στάθηκε μοιραίος και καταδίκασε τους Ανδαλουσιανούς σε λευκή ισοπαλία (0-0) που δίνει την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Εκείνη πάντως που πατούσε καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος ήταν η Οσασούνα, με τον Μονκαγιόλα στο 30΄να δοκιμάζει την ετοιμότητα του Μπόνο που έδιωξε τελικά με υπερένταση. Όσο ο χρόνος κυλούσε, η Σεβίλλη άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Ελ Νεσίρι (65΄) έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ερέρα από πλεονεκτική θέση.

Η ένταση από μεριάς φιλοξενούμενων παρέμενε σε αύξουσα ροή, όπως και το πείσμα, με τον Κουντέ να ανατρέπεται στο 90΄εντός περιοχής και να προσφέρει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στην ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά τη γκέλα απέναντι στη Θέλτα. Ο Ερέρα ωστόσο ήταν και πάλι εκεί για να αποκρούσει την εκτέλεση του Ράκιτιτς και να σφραγίσει την ισοπαλία στο ντεμπούτο του Άντονι Μαρσιάλ με τα χρώματα των Σεβιγιάνων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα