Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υπερασπιστεί τον Ντεμπελέ»

Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υπερασπιστεί τον Ντεμπελέ»

Νίκος Κικίδης
Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υπερασπιστεί τον Ντεμπελέ»

bet365

Τη δική του συμβουλή προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με την υπόθεση του Ντεμπελέ έδωσε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος προέτρεψε τον σύλλογο να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες του Γάλλου μέχρι το τέλος της συνεργασίας τους.

Τους τελευταίους του μήνες στη Βαρκελώνη φαίνεται πως διανύει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποφάσισε να μην αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν από τη Μπαρτσελόνα και να ολοκληρώσει τη σεζόν φορώντας τα Μπλαουγκράνα. Μια απόφαση που φυσικά εξόργισε τους Καταλανούς που ήθελαν να πουλήσουν πάση θυσία τον Γάλλο στο χειμερινό παζάρι προκειμένου να πάρουν μια ανάσα στα οικονομικά και να ξεφορτωθούν ένα από τα βαριά συμβόλαια εντός της ομάδας.

Ο 24χρονος εξτρέμ ωστόσο δεν... τους έκανε τη χάρη και πλέον στο σύλλογο οφείλουν να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν την υπόθεσή του για το υπόλοιπο της συνεργασίας τους. Από την πλευρά του πάντως, ο Ντάνι Άλβες έδωσε τη δική του συμβουλή στη διοίκηση, την οποία προέτρεψε να φερθεί έξυπνα και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Ντεμπελέ αγωνίζεται ακόμα με τα χρώματα της ομάδας.

«Η κατάσταση έφτασε τέτοιο σημείο που μπορούν να συμβούν αυτά τα πράγματα. Όσο βρίσκεσαι στο κλαμπ πρέπει να υπερασπίζεσαι τη φανέλα και τους συμπαίκτες σου. Μπορεί να φύγει στο τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι τότε πρέπει να τον υπερασπιστείς και να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ. Προκύπτουν καταστάσεις που πρέπει να είσαι πιο έξυπνος από τον εγωισμό σου.

Πρέπει να φερθείς έξυπνα και να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται ακόμα εδώ. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές και θετικό περιβάλλον, όπου δεν υπάρχουν άσχημα vibes. Η Μπάρτσα θα επιστρέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα