Λαπόρτα για Ντεμπελέ: «Δύσκολο να τον καταλάβουμε, μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

Λαπόρτα για Ντεμπελέ: «Δύσκολο να τον καταλάβουμε, μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

Νίκος Κικίδης
Λαπόρτα για Ντεμπελέ: «Δύσκολο να τον καταλάβουμε, μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

bet365

Για την πολύκροτη υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ μίλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τονίζοντας πως ο Γάλλος πιθανότατα έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για το καλοκαίρι.

Στη Βαρκελώνη υπήρχε ελπίδα μέχρι και την τελευταία στιγμή πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αποχωρούσε εντός Ιανουαρίου από τον σύλλογο, όμως η πραγματικότητα τελικά αποδείχθηκε διαφορετική.

Παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δέχθηκε δυο προτάσεις για τον Γάλλο από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ, οι επαφές δεν τελεσφόρησαν ποτέ, με συνέπεια ο 24χρονος να παραμείνει παροπλισμένος στην Καταλανία μέχρι το φινάλε της σεζόν, όποτε και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες και αποκάλυψε την πεποίθηση της διοίκησης πως ο Ντεμπελέ έχει συμφωνήσει ήδη με κάποιον σύλλογο για το μέλλον του.

«Τον ενημερώσαμε για δυο προτάσεις, αμφότερες πολύ καλές. Μείναμε έκπληκτοι όταν αποφάσισε να μην τις δεχτεί. Η τελευταία ήταν από έναν αγγλικό σύλλογο, αλλά δεν ήθελε να την δεχτεί. Προτίμησε να μείνει εδώ για τους υπόλοιπους έξι μήνες, όμως αυτό δεν είναι καλό ούτε για εκείνον, ούτε για το κλαμπ.

Η ανανέωσή του θα μας έδινε μεγαλύτερο περιθώρια στη μισθοδοσία και δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τη στάση του, αλλά πιστεύουμε πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αυτού τουλάχιστον υπαινίχθηκε ο ατζέντης του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα