Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βας από τη Βαλένθια

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βας από τη Βαλένθια

bet365

Στη Μαδρίτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Βας, καθώς η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Βαλένθια αντί 2,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε εισηγηθεί ενίσχυση στο δεξί «φτερό» της άμυνας μετά την αποχώρηση του Κίεραν Τρίπιερ για τη Νιούκαστλ και η διοίκηση της Ατλέτικο έκανε την επιθυμία του... πραγματικότητα.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι Μαδριλένοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Δανού πολυθεσίτη Ντάνιελ Βας, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, το deal έκλεισε στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ παρά τις ισχυρές αντιστάσεις που πρόβαλαν οι Νυχτερίδες, οι οποίες τελικά όφειλαν να συνθηκολογήσουν από τη στιγμή που η συνεργασία τους με τον 32χρονο έληγε σε περίπου πέντε μήνες.

Τη φετινή σεζόν ο Βας αγωνίστηκε κυρίως στη μεσαία γραμμή της Βαλένθια, με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας ένα γκολ και μια ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα