Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η επιστροφή του Τραορέ

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η επιστροφή του Τραορέ

bet365

Ο Αντάμα Τραορέ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα έπειτα από εφτά χρόνια, αφού φημολογείται πως έχει τελειώσει η υπόθεση του δανεισμού στους στους «μπλαουγκράνα»!

Ο Τραορέ θα βάλει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έπειτα από τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τότε που φυσικά δεν ήταν τόσο «χτιστός» και προσπαθούσε να κερδίσει εμπιστοσύνη και να δείξει τις ικανότητές του για να παίξει στην πρώτη ομάδα των Καταλανών.

Έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ, βρέθηκε το 2015 στο αγγλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Άστον Βίλα, έπειτα έπαιξε και στην Μίντλεσμπρο και έφτασε να γίνει δημοφιλής και τρομερά σημαντικός για την Γουλβς από το 2018.

Πλέον βρίσκεται μισό βήμα πριν την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου», με τη Μπαρτσελόνα να φημολογείται πως έφτασε σε συμφωνία με τους «λύκους» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι.

H Τότεναμ ήθελε ξανά τον ποδοσφαιριστή, όμως, αυτός είχε βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τον σύλλογο της Βαρκελώνης λόγω και του συναισθήματος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα