Εσπανιόλ - Μπέτις 1-4: Nέα «τεσσάρα» και... φουλ για Champions League

Βασίλης Μπαλατσός
Εσπανιόλ - Μπέτις 1-4: Nέα «τεσσάρα» και... φουλ για Champions League

bet365

Η Μπέτις για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική επιβλήθηκε με τέσσερα γκολ, αυτή τη φορά στην έδρα της Εσπανιόλ και πλησιάζει όλο και περισσότερο στον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Champions League.

H Μπέτις με... φόρα από την «τεσσάρα» κόντρα στην Αλαβές, συνέτριψε με 4-1 την Εσπανιόλ μέσα στη Βαρκελώνη και έφτασε τα 40 γκολ σε 22 αγωνιστικές της La Liga. Οι «Βερδιμπλάνκος» παραμένουν στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, όντας στο +7 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι οποίες όμως έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα. Από την πλευρά τους οι Καταλανοί βρίσκονται στην 11η θέση με 27 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14' με τον αρχισκόρερ τους Ραούλ ντε Τομάς, όμως οι Ανδαλουσιανοί ανέτρεψαν στο σκορ μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 31' ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ισοφάρισε και στο 36' ο Γκούιντο Ροντρίγκες έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. Στο 53' ο Ιγκλέσιας έκανε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76' ο Ουίλιαμ Ζοσέ, δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα