«Ο Μπαπέ τη νέα σεζόν θα παίζει στην Ρεάλ, αλλιώς παραιτούμαι» (vid)

Κώστας Τόπας
«Ο Μπαπέ τη νέα σεζόν θα παίζει στην Ρεάλ, αλλιώς παραιτούμαι» (vid)

bet365

Την βεβαιότητα του ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ρεάλ, εξέφρασε ο παρουσιαστής της εκπομπής «El Chiringuito», Χοσέπ Πεδρερόλ.

Το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στον αέρα. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Παριζιάνοι κατέθεσαν πρόταση... «μαμούθ» για να τον κρατήσουν στο «Παρκ ντε Πρενς» και τα επόμενα χρόνια. Για την ώρα πάντως ο νεαρός αστέρας δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Πάντως ο παρουσιαστής του προγράμματος «El Chiringuito» στην Ισπανία, Χοσέπ Πεδρερόλ, εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την βεβαιότητά του ότι ο Μπαπέ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδρίτη. Μάλιστα, τόνισε πως σε περίπτωση που ο Γάλλος διεθνής επιθετικός δεν υπογράψει στους «μερένγκες», τότε θα παραιτηθεί από το κανάλι και την δουλειά του.

«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Μπαπέ θα παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, διαφορετικά... θα παραιτηθώ!», είπε προκαλώντας τα γέλια των συναδέλφων του που ήταν παρόντες στο πλατό.

Βέβαια, πριν από μερικούς μήνες ο Πεδρερόλ είχε ανακοινώσει ότι αν ο Σέρχιο Ράμος και ο Λιονέλ Μέσι έφευγαν από τη La Liga, θα σταματούσε από τη δουλειά του. Κάτι που προφανώς δεν έγινε ποτέ...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα