Έρικ Γκαρθία: Τραυματίστηκε και μένει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες

Έρικ Γκαρθία: Τραυματίστηκε και μένει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες

Κώστας Τόπας
Έρικ Γκαρθία: Τραυματίστηκε και μένει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες

bet365

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα, καθώς αυτή τη φορά ο Έρικ Γκαρθία τραυματίστηκε στον δεξιό μηριαίο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου πέντε εβδομάδες.

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν σταματημό. Αφού ταλαιπωρείται από κρούσματα κορονοϊού και πρόσφατα έχασε τον Ρόναλντ Αραούχο, η ομάδα του Τσάβι θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Έρικ Γκαρθία.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος πέρασε στον πάγκο στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Γρανάδα (1-1) τραυματίστηκε στον δεξιό μηριαίο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου πέντε εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Τσάβι θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Έρικ Γκαρθία στα μέσα Φεβρουαρίου. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με την Ρεάλ (12/01), στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο (13/01) για τους «16» του Copa Del Rey αλλά και στα ματς πρωταθλήματος με Αλαβές (23/1), Ατλέτικο (6/2) και Εσπανιόλ (13/2).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα