Λεβάντε - Μαγιόρκα 2-0: Έσπασε το «ρόδι», νίκη μετά από εννέα μήνες στη La Liga (vids)

Λεβάντε - Μαγιόρκα 2-0: Έσπασε το «ρόδι», νίκη μετά από εννέα μήνες στη La Liga (vids)

bet365

Τέλος στο σερί των 27 (!) αγώνων χωρίς νίκη στη La Liga έβαλε η Λεβάντε, η οποία νίκησε με δραματικό τρόπο τη Μαγιόρκα (2-0) και ξεκόλλησε από τους οκτώ βαθμούς.

Νέα χρονιά, νέα αρχή για τη Λεβάντε. Μπορεί το ποδαρικό στο 2022 να συνοδεύθηκε με μία ακόμη ήττα-συντριβή από τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο, οι Γκρανότες έσπασαν τον «φαύλο κύκλο» στην πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου επικρατώντας με 2-0 της Μαγιόρκα και πανηγύρισαν τη νίκη σε ματς πρωταθλήματος μετά από εννέα ολόκληρους μήνες!

Η ομάδα της Βαλένθια κατάφερε να προηγηθεί στο 47' με τον βετεράνο, Ρομπέρτο Σολδάδο, αλλά χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει και να περάσει από χίλια «κύματα» για να σφραγίσει το τρίποντο. Ήρωας ο κίπερ Φερνάντεθ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Ολιβάν στο 69', ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια του VAR, όταν στο 82' ακυρώθηκε το γκολ ισοφάρισης του Φερ Νίνιο για χέρι στην αρχή της φάσης.

Στο 90+6', ο ηγέτης, Χοσέ Λουίς Μοράλες πέτυχε και δεύτερο γκολ, προκαλώντας παροξυσμό στις κερκίδες του «Ciutat de Valencia» και λυτρώνοντας την ομάδα του. Πρώτη νίκη, λοιπόν, στη La Liga για τη Λεβάντε μετά από 27 συνεχόμενες αποτυχίες (συγκεκριμένα από τις 10 Απριλίου), στο -5 από τη 17η θέση με ματς περισσότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα