Βιγιαρεάλ - Λεβάντε 5-0: Σαρωτικό Υποβρύχιο και στο κόλπο για τετράδα

Βιγιαρεάλ - Λεβάντε 5-0: Σαρωτικό Υποβρύχιο και στο κόλπο για τετράδα

bet365

Εμφατική πεντάρα της Βιγιαρεάλ απέναντι στην ουραγό Λεβάντε (5-0) και τέταρτη σερί νίκη (με γκολ 15-3) που τη διατηρεί γερά στο κόλπο της τετράδας στη La Liga.

Με την ίδια φούρια που έκλεισε το 2021 έκανε ποδαρικό και στο 2022 η Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι διανύει περίοδο... αντεπίθεσης και το επιβεβαίωσε με δεύτερη σερί πεντάρα (τελευταία χρονιά που το πέτυχε ήταν το 2013), αυτή τη φορά δια περιπάτου απέναντι στην ουραγό Λεβάντε (5-0).

Το Κίτρινο Υποβρύχιο ήταν σαρωτικό από το πρώτο μέρος και με τρία γκολ των Ντιά (8΄), Πάου Τόρες (13') και Ζεράρ Μορένο (37') σφράγισε λίγο-πολύ το τρίποντο στα μισά της διαδρομής.

Ο Μανού Τριγέρος έγραψε το 4-0 στο 74' και ο Μορένο έβαλε το... κερασάκι στο 79' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σημειώνοντας θριαμβευτικά την τέταρτη σερί νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα (15-3, τα έξι από τον διεθνή Ισπανό) και την έκτη σε όλες τις διοργανώσεις με συνολική διαφορά τερμάτων 25-6! Στους 28 βαθμούς, λοιπόν, η Βιγιαρεάλ και το -4 από την Ατλέτικο, παραμένει χωρίς νίκη η παραπαίουσα Λεβάντε και στο -8 από την 17η θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα