Το «αντίο» της Μπέτις στον 17χρονο οπαδό της που συγκίνησε όλο τον κόσμο

Newsroom
Το «αντίο» της Μπέτις στον 17χρονο οπαδό της που συγκίνησε όλο τον κόσμο

bet365

Η Ρεάλ Μπέτις αποχαιρέτησε σήμερα (03/01) τον μικρό Μιγκέλ, τον 17χρονο οπαδό της που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο...

Ο Μιγκέλ Τοράλ νοσηλευόταν σε Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας δίνοντας γενναία μάχη για τη ζωή του ενάντια στον καρκίνο.

Η αγάπη και η δύναμη ψυχής του ήταν μνημειώδεις και η φωτογραφία του από το Wanda Metropolitano όπου είχε πάει να δει τις προσπάθειες της αγαπημένης του Μπέτις είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα (03/01), οι «βερδιμπλάνκος» ανακοίνωσαν ότι ο Μιγκέλ Τοράλ δεν τα κατάφερε.

Ο 17χρονος πάλεψε για καιρό και είχε καταφέρει να δώσει το παρών σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδα του. Στο Λος Κάρμενες, το Μαρτίνεθ Βαλέρο, το Γουάντα Μετροπολιτανό. Η φωτογραφία του από το γήπεδο των «ροχιμπλάνκος» είχε κάνει τον γύρο του internet και είχε μπει στις καρδιές όλων μας.

«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα, ο Μιγκέλ μας άφησε. Σε ευχαριστούμε που ήσουν παράδειγμα αγώνα και ζωής για όλους μας. Η Ρεάλ Μπέτις στέλνει όλη της την αγάπη στην οικογένεια και τους αγαπημένους σου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα της Μπέτις στα social media...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα