Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0: Ο Κορέα σάλπισε την... αντεπίθεση (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0: Ο Κορέα σάλπισε την... αντεπίθεση (vid)

bet365

Με δύο γκολ του Άνχελ Κορέα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Ράγιο (2-0) κι άφησε πίσω της το καταστροφικό φινάλε του 2021, δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης για το δεύτερο μισό.

Οι τέσσερις σερί ήττες για φινάλε στο 2021 έμοιαζαν με «game-over». Μαγιόρκα, Ρεάλ, Σεβίλλη, Γρανάδα, διαδοχικά «χαστούκια» και η απόσταση από την κορυφή έφτασε το σχεδόν άπιαστο -17. Με την εκκίνηση του νέου έτους, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης φρόντισε να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να κάνει το πρώτο από τα (πολλά) βήματα για την επιστροφή στον στόχο. Με πρωταγωνιστή τον Άνχελ Κορέα, ο οποίος αποτελεί πια μέλος του Top-30 των all-time σκόρερ της, επικράτησε της μέχρι πρότινος 4ης Ράγιο Βαγιεκάνο, την προσπέρασε στην τετράδα και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης.

Ο Αργεντινός στράικερ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του (τα μισά γκολ του με την Ατλέτι στη La Liga είναι για το 1-0). Στο 28' έβαλε μπροστά στους Ροχιμπλάνκος κι άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο, σε μία καθ' όλα πειστική εμφάνιση-ιδανικό ποδαρικό στο 2022. Ο ίδιος στο 53' έγραψε το τελικό 2-0 με το γκολ Νο53 της καριέρας του στην Ατλέτικο και ξεπέρασε έτσι τον Πάουλο Φούτρε, πατώντας στην 30η θέση των σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα