Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Σίτι, αποκτά τον Φεράν Τόρες για 55 εκατ. ευρώ!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Σίτι, αποκτά τον Φεράν Τόρες για 55 εκατ. ευρώ!

bet365

Συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για τη μετακόμιση του Φεράν Τόρες στη Βαρκελώνη αποκαλύπτει η «Sport» αντί ενός ποσού κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φεράν Τόρες προβάρει τα Μπλαουγκράνα! Όπως αποκαλύπτει η «Sport», Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή και πλέον απομένουν μονάχα λεπτομέρειες προκειμένου ο 21χρονος Ισπανός να πάρει το ελεύθερο για να μετακομίσει άμεσα στη Βαρκελώνη.

Παρά τις αρχικές απαιτήσεις των Πολιτών οι οποίες κυμαίνονταν περίπου στα 75 εκατομμύρια ευρώ, τελικά η πίεση που δέχθηκαν τόσο από τους Καταλανούς όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή τους ανάγκασε να ρίξουν κατά πολύ τις οικονομικές τους αξιώσεις.

Όπερ σημαίνει πως οι Άγγλοι άναψαν τελικά το πράσινο φως για ένα ποσό κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το deal περιλαμβάνει ακόμα 10 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους.

Το μόνο που απομένει πλέον να επιλυθεί είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων στη Μάντσεστερ Σίτι, γεγονός πάντως που εκτιμάται πως δεν πρόκειται να φέρει εμπόδια στην υπάρχουσα συμφωνία.

Κι εφόσον αποφευχθούν οι ανατροπές, τότε ο Τόρες θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τη νέα του ομάδα σηματοδοτώντας την πρώτη μεταγραφή της Μπάρτσα στο χειμερινό παζάρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα