Σεβίλλη: Στο «Σαντσέθ Πιθκουάν» ο Τσιάρτας για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (pics)

Βασίλης Μπαλατσός
Σεβίλλη: Στο «Σαντσέθ Πιθκουάν» ο Τσιάρτας για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (pics)

bet365

O Βασίλης Τσιάρτας επισκέφθηκε το γήπεδο της Σεβίλλης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Στο «Σαντσέθ Πιθκουάν» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/12) ο Βασίλης Τσιάρτας, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρώην ομάδας του, της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική επισκέφθηκε σύνδεσμο φίλων της ομάδας, ενώ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ πήρε συνέντευξη και από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι για λογαριασμό ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού

Ο «El Mago» έφυγε από την ΑΕΚ με προορισμό την Ανδαλουσία το καλοκαίρι του 1996 και μετά από μια τετραετία στα ισπανικά γήπεδα επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, το 2000. Ο Τσιάρτας μέτρησε 139 συμμετοχές με τη Σεβίλλη σκοράροντας 43 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα