Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ 1-0: Ακάθεκτοι στην «εξάδα» οι Μαδριλένοι

Newsroom
Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ 1-0: Ακάθεκτοι στην «εξάδα» οι Μαδριλένοι

bet365

Ακόμα μια νίκη που την φέρνει όλο και πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο πήρε η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία επικράτησε 1-0 της Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην 6η θέση της La Liga.

Οι νεοφώτιστοι έχουν βαλθεί να... τρελάνουν κόσμο. Η Ράγιο Βαγιεκάνο εξακολουθεί να ξεπερνά τα περισσότερα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο της και χάρη στη νέα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Εσπανιόλ, εδραιώθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το αυτογκόλ του Καμπρέρα στο 54΄της αναμέτρησης στάθηκε αρκετό για τους Μαδριλένους να πάρουν το τρίποντο έναντι των Καταλανών, οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αποβολή του Μερίδα από τον πάγκο της Εσπανιόλ στο 90+4΄ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα, με τη Βαγιεκάνο να παίρνει τελικά τη νίκη και να πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 27 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα