Σταματάκης: Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ατλέτικο (vid)

Σταματάκης: Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ατλέτικο (vid)

Κώστας Τόπας
Σταματάκης: Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ατλέτικο (vid)

bet365

Το παραμυθένιο ταξίδι του Δημήτρη Σταματάκη συνεχίζεται, καθώς αυτή τη φορά ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας των «ροχιμπλάνκος».

Τον περασμένο Μάιο ο γεννημένος το 2003 τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο και εντάχθηκε στο δυναμικό της. Η πορεία του στην Ισπανία εξελίσσεται σε ρυθμό που κι ο ίδιος δεν το περιμένει, όπως είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή του στο Gazzetta τον Ιούλιο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι «ροχιμπλάνκος» πιστεύουν τόσο πολύ τον 18χρονο γκολκίπερ, που μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ! Από την πλευρά του, ο Σταματάκης μετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης και συνεχίζει την σκληρή δουλειά, προκειμένου να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο.

Το Σάββατο (04/12) η Ατλέτικο αντιμετώπισε την Μαγιόρκα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί στο -7 από την κορυφή.

Το σπουδαιότερο όμως όλων είναι ότι ο νεαρός Κρητικός πορτιέρε συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας των «ροχιμπλάνκος». Ο τερματοφύλακας της Athens Goalkeepers Academy και της AGA Agency επιλέχθηκε από τον Ντιέγκο Σιμεόνε και το team προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας ώστε να πλαισιώσει την αποστολή ως τρίτος goalkeeper.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    LA LIGA Τελευταία Νέα