Ρεάλ: Φαβορί για την απόκτηση του Ρούντιγκερ από την Τσέλσι

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Φαβορί για την απόκτηση του Ρούντιγκερ από την Τσέλσι

bet365

Τη στιγμή που πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, η Ρεάλ φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

Το συμβόλαιο του 28χρονου στο Στάμφορντ Μπριτζ λήγει το καλοκαίρι του 2022 με την Τσέλσι και δεν έχει καμία πρόθεση να το ανανεώσει. Ο προπονητής του Τόμας Τούχελ προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο τη δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «GOAL», η τελευταία προσφορά των «μπλε» για τον Ρούντιγκερ ήταν στα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά από την πλευρά του ο 28χρονος αμυντικός την απέρριψε καθώς γνωρίζει ότι θα εξακολουθεί να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του όπως οι Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Κέπα, Μάρκος Αλόνσο, Τίμο Βέρνερ, Τιάγκο Σίλβα, Κάι Χάβερτς και ο Ρομέλου Λουκάκου.

Γι' αυτό και η Ρεάλ χτύπησε την πόρτα του Ρούντιγκερ, προκειμένου να τον πείσει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Για να το πετύχει τον στόχο της μάλιστα, είναι διατεθειμένη να του προσφέρει έως και 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα