Μπαρτσελόνα: Παραλίγο χοντρό επεισόδιο μεταξύ Τσάβι και Έμερι (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Παραλίγο χοντρό επεισόδιο μεταξύ Τσάβι και Έμερι (vid)

bet365

Τσάβι και Ουνάι Έμερι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Βιγιαρεάλ στο «Ελ Μαδριγάλ».

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε για πρώτη φορά την κατάκτηση των τριών βαθμών μακριά από το «Καμπ Νόου», επικρατώντας με 3-1 της Βιγιαρεάλ. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο -3 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς.

Ο αγώνας όμως είχε και «τρίτο ημίχρονο», στη φυσούνα του «Ελ Μαδριγάλ», στο οποίο συμμετείχαν οι προπονητές των δύο ομάδων. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, Τσάβι Ερνάντες και Ουνάι Έμερι είχαν λεκτική μονομαχία και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport», ξέσπασε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, με τον Έμερι να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις και να λέει χαρακτηριστικά στον Τσάβι: «Σου κάνουν συνέχεια δώρα, πάντα το ίδιο συμβαίνει με σένα».

Η καταλανική εφημερίδα μάλιστα τονίζει ότι οι τόνοι θα είχαν ακόμα περισσότερο αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση της αστυνομίας για να κρατήσει τους δύο προπονητές σε απόσταση.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα