Τσάβι: «Η Βιγιαρεάλ δεν άξιζε να χάσει, ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε» (vid)

Κώστας Τόπας
Τσάβι: «Η Βιγιαρεάλ δεν άξιζε να χάσει, ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε» (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατέκτησε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 3-1, ωστόσο ο Τσάβι τόνισε ότι η αντίπαλος δεν άξιζε να γνωρίσει την ήττα.

Η Μπαρτσελόνα γεύτηκε για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης μακριά από το «Καμπ Νόου», επικρατώντας με 3-1 της Βιγιαρεάλ. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο -3 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο έκανε την αυτοκριτική του και τόνισε πως η Βιγιαρεάλ δεν άξιζε να χάσει.

«Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και κυριαρχήσαμε λιγότερο από όσο φαίνεται. Είχαμε όμως την τύχη με το γκολ του Μέμφις και το πενάλτι. Είναι τρεις χρυσοί βαθμοί γιατί είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας και έτσι όπως είμαστε είναι σημαντικό. Η Βιγιαρεάλ δεν άξιζε να χάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει όμως να εκτιμάς τη νίκη. Είναι σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός των Καταλανών.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα