Φεράν Τόρες - Μπαρτσελόνα: «Σε επαφές με τη Σίτι, θετικός ο Ισπανός»

Βασίλης Μπαλατσός
Φεράν Τόρες - Μπαρτσελόνα: «Σε επαφές με τη Σίτι, θετικός ο Ισπανός»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ζεράρ Ρομέρο η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για τη μεταγραφή του Φεράν Τόρες. Θετικός ο Ισπανός για επαναπατρισμό.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο για να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης, καθώς ο Τσάβι θέλει τόσο ακραίο επιθετικό όσο και σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Μέμφις Ντεπάι μετά την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την υγεία του Σέρχιο Αγουέρο και τον παραγκωνισμό του Λουκ ντε Γιονγκ.

Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει τόσο στα άκρα όσο και στη κορυφή της επίθεση είναι ο Φεράν Τόρες της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα ανήκει και στο ηλικιακό γκρουπ με το οποίο αρέσκεται να δουλεύει ο νέος προπονητής των Καταλανών, όντας μόλις 21 ετών.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ζεράρ Μορένο η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε επαφές με τη πλευρά των «Πολιτών» και αναζητείται η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί το «deal». Άξιο αναφοράς είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρκετά θετικός ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί για λογαριασμό της ομάδας του Τσάβι.

Ο Τόρες μέχρι στιγμής μετράει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με συνολικά 522 αγωνιστικά λεπτά και έχει απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ. Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός είναι εκτός δράσης από τα μέσα Οκτωβρίου με πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση με το νέο έτος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα