Τσάβι: Θέλει στην Μπαρτσελόνα τον πρώτο σκόρερ της πρώην ομάδας (vid)

Τσάβι: Θέλει στην Μπαρτσελόνα τον πρώτο σκόρερ της πρώην ομάδας (vid)

Κώστας Τόπας
Τσάβι: Θέλει στην Μπαρτσελόνα τον πρώτο σκόρερ της πρώην ομάδας (vid)

bet365

Ο Τσάβι έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα τον επιθετικό της πρώην ομάδας του, Μπαγκντάντ Μπουνετζά για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τσάβι έχει μόλις μερικές εβδομάδες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ​​αλλά είναι ήδη 100% συγκεντρωμένος στον ρόλο και στα καθήκοντά του. Πρόσφατα μάλιστα πανηγύρισε και το πρώτο του τρίποντο ως προπονητής των «μπλαουγκράνα» μιας και η ομάδα του επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ στο κατάμεστο «Καμπ Νόου».

Ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι Καταλανοί χρειάζονται ενίσχυση και μάλιστα άμεσα. Γι' αυτό και ήδη έχει αρχίσει και εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μία από αυτές, σύμφωνα με την «Sport», είναι ο Αλγερινός επιθετικός Μπαγκντάντ Μπουνετζά. Ο Τσάβι είχε άριστη συνεργασία με τον 29χρονο επιθετικό, όσο ήταν στη Αλ Σαντ και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στο σκοράρισμα.

Τη φφετινή σεζόν μάλιστα, ο διεθνής με την Αλγερία στράικερ, Μπουνετζά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του μιας και μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ σε 705 αγωνιστικά λεπτά, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ σε 19 ματς.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα