Ρεάλ Μαδρίτης: Μάχη με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αντί-Καντέ της Λέστερ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Μάχη με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αντί-Καντέ της Λέστερ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο του αγγλικού όσο και του ισπανικού τύπου, ο Γουίλφρεντ Εντιντί βρίσκεται στο ραντάρ του επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης.

O Γουίλφρεντ Εντιντί αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της εξαιρετικής τα τελευταία χρόνια, Λέστερ. Ο Νιγηριανός έγινε κάτοικος «King Power Stadium» τον Ιανουάριο του 2017, με την μεταγγραφή του από την βελγική Γκενκ να κοστίζει 17 εκατομμύρια λίρες στις «Αλεπούδες», και έκτοτε έχει προλάβει να σημειώσει 185 συμμετοχές με τη φανέλα τους, παρότι δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το 25ο έτος της ηλικίας του.

Ο Εντιντί με την απόδοσή του κατάφερε να καλύψει επάξια το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ενγκολό Καντέ και το οποίο έμοιαζε να είναι δυσαναπλήρωτο. Για αυτό αποκτήθηκε ο Αφρικανός, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων. Τελευταίο «παράσημο» για τον Νιγηριανό χαφ είναι το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα βλέπει στο πρόσωπό του τον κατάλληλο μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Κασεμίρο.

Η περίπτωσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους «Μερένγκες», αφού στο κυνήγι της απόκτησής του έχει μπει πολύ δυνατά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για πρόταση των «Κόκκινων Διαβόλων» προς τη Λέστερ κατά την επικείμενη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Ο Εντιντί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λέστερ μέχρι το 2024 και για την απόκτησή του εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα