Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον συντοπίτη του, Κόμπα Λέιν: «Τον βλέπω να παίζει για την Ρεάλ»

Newsroom
Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον συντοπίτη του, Κόμπα Λέιν: «Τον βλέπω να παίζει για την Ρεάλ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ για τον συμπατριώτη του, Κόμπα Λέιν, τονίζοντας μάλιστα πως ο άσος της Βαλένθια έχει όλα τα φόντα για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Το εγκώμιο του wonderkid της Βαλένθια, Κόμπα Λέιν, έπλεξε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο 20χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής των Νυχτερίδων και οι πρώτες συγκρίσεις με τον... συντοπίτη του και αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Άλλωστε ο Λέιν έχει την ευκαιρία να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία γεννημένος στη Νέα Καληδονία που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και διαδέχεται τρόπο τινά τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος από την πλευρά του έσπευσε να τον αποθεώσει.

Ο θαυμασμός του μάλιστα προς το πρόσωπο του πιτσιρικά από το νησί του Νότιου Ειρηνικού είναι τέτοιος που θεωρεί πως έχει ό,τι χρειάζεται για να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα των «Μερένγκες».

«Έχει τεράστιο ταλέντο, τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένα ατόφιο ταλέντο που χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τα πήγαινε εξαιρετικά στη δεύτερη ομάδα και είναι πολύ θετικό που έχει ευκαιρίες και στην πρώτη. Στη Γαλλία θεωρείται ανερχόμενο αστέρι. Είχε παίξει σε ένα τουρνουά και τον είδαν από τη Λανς, με την οικογένειά του να αποφασίζει να πάνε στη Γαλλία.

Είναι ένας φοβερός αθλητής, ανανέωσε και δείχνει πολύ καλός στη Βαλένθια, αλλά στο τέλος αυτός ο παίκτης πρέπει να καταλήξει στη Ρεάλ. Η Βαλένθια είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι για το Champions League και διεθνείς τίτλους. Το αριστερό του είναι φοβερό, σουτάρει σαν τον Ρομπέρτο Κάρλος, Ξέρει πως να ντιμπλάρει, να αμύνεται, να επιτίθεται και έχει φοβερή πρώτη επαφή με τη μπάλα» ήταν τα λόγια του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα