La Liga: Συνεχίζει να ονειρεύεται η Σοσιεδάδ, 2-0 την Οσασούνα

Βασίλης Μπαλατσός
La Liga: Συνεχίζει να ονειρεύεται η Σοσιεδάδ, 2-0 την Οσασούνα

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 στην έδρα της Οσασούνα και παραμένει στην κορυφή της La Liga. Πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Μαγιόρκα κόντρα στην Έλτσε.

H Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε το «διπλό» στην έδρα της Οσασούνα με σκορ 2-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο 72' ο Μικέλ Μερίνο άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ, ενώ τους τρεις βαθμούς «κλείδωσε» δέκα λεπτά αργότερα, στο 82', ο Αντνάν Γιανουζάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από παράβαση του Ουνάι Γκαρσία.

«Έκλεψε» τον βαθμό η Μαγιόρκα

Σε ένα «τρελό» ματς η Μαγιόρκα και η Έλτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Το παιχνίδι δεν είχε γκολ για 67 λεπτά και στο 68' η φιλοξενούμενη Έλτσε άνοιξε το σκορ με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ.

Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Αργεντινού, στο 72' η Μαγιόρκα έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεβίγια, ενώ στο 75' η Έλτσε πέρασε και πάλι μπροστά με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπογέ. Οι γηπεδούχοι εν τέλει κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Στο 95' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πάμπλο Μαφέο με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα