Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ροντέο στο 90' και νέα γκέλα για Ατλέτικο

Newsroom
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ροντέο στο 90' και νέα γκέλα για Ατλέτικο

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κρατούσε σφικτά τη νίκη στα χέρια της, όμως με δυο γκολ του Ντούρο σε «νεκρό χρόνο» η Βαλένθια κατάφερε να επιστρέψει την ύστατη ώρα από την κόλαση και να κλέψει τον βαθμό (3-3).

Πέντε λεπτά την χώριζαν μακριά από μια σπουδαία νίκη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγούνταν 3-1 μέσα στο «Μεστάγια» έναντι της Βαλένθια με την συμπλήρωση των 90 λεπτών και όλα έδειχναν πως θα περνούσε αλώβητη από την έδρα των μαχητικών Νυχτερίδων. Μέσα σε μια στιγμή όμως επήλθε... κατάρρευση. Με διπλό χτύπημα του Ντούρο, αρχικά στο 90+2΄και ύστερα στο 90+6΄οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον αποσβολωμένο Σιμεόνε να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του στο φινάλε.

Παραδεισένια... κόλαση στο Μεστάγια

Η αρχή του ματς πάντως δεν προϊδέαζε τέτοια εξέλιξη. Η Ατλέτικο είχε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί και τελικά τα κατάφερε με τον... συνήθη ύποπτο Σουάρες στο 35΄. Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους όμως η Βαλένθια έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία, όταν ο... Σάβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (50').Η ισοφάριση δεν φάνηκε να αγχώνει τους φιλοξενούμενους που ανέκτησαν τα ηνία του ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν ξανά στο 58΄με τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Το γκολ του Βρσάλικο τέσσερα λεπτά αργότερα φάνηκε προς στιγμήν να βάζει οριστική ταφόπλακα στις ελπίδες των Νυχτερίδων για επιστροφή στο ματς, με την Ατλέτικο να κάνει συντήρηση δυνάμεων στα εναπομείναντα λεπτά. Μια στρατηγική ωστόσο που έμελλε να πληρώσει αφού σε ένα απίθανο φινάλε, ο Ντούρο αρχικά μείωσε σε 3-2 (90+2΄) και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το... μπαμ για να χαρίσει έναν από τους πιο ανέλπιστους βαθμούς στους γηπεδούχους. Την ίδια ώρα οι Ροχιμπλάνκος για ακόμη μια φορά έδειχναν να χάνουν μέσα σε μερικά λεπτά την γη κάτω από τα πόδια τους και υποχρεώθηκαν σε νέα γκέλα, που τους περιόρισε στο -4 από την κορυφή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα