Γκουαρδιόλα: «Ο Τσάβι είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα»

Γκουαρδιόλα: «Ο Τσάβι είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα»

bet365

O Tσάβι είναι προ των πυλών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της Μπαρτσελόνα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή του στους «Μπλαουγκράνα».

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα μετά την ήττα των Καταλανών από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πλέον οι «Μπλαουγκράνα»... φουλάρουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Τσάβι. Ο Ισπανός «τρέχει» τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στο «Καμπ Νοου», αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του είναι έτοιμος να κουμαντάρει ένα κλαμπ όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Oι δυο Ισπανοί ήταν συμπαίκτες στους «Μπλαουγκράνα» από το 1998 έως το 2001, ενώ ο Πεπ προπόνησε τον Τσάβι από το 2008 έως το 2012.

«Δεν αμφιβάλω πως ο Τσάβι είναι έτοιμος για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει πάθος και ήδη έχει περισσότερη εμπειρία από όση είχα εγώ όταν ανέλαβα την Μπαρτσελόνα. Η επιτυχία βασίζεται στην αφοσίωση και στην ποιότητα των παικτών. Η επιρροή μας είναι λιγότερη από όση νομίζει ο κόσμος. Σχεδόν τα πάντα εξαρτούνται από την ποιότητα των παικτών», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα