Μπαρτσελόνα: Μετά τις 3 Νοεμβρίου η ανακοίνωση Τσάβι στην τεχνική ηγεσία

Μπαρτσελόνα: Μετά τις 3 Νοεμβρίου η ανακοίνωση Τσάβι στην τεχνική ηγεσία

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Μετά τις 3 Νοεμβρίου η ανακοίνωση Τσάβι στην τεχνική ηγεσία

bet365

Η Αλ Σαντ θέλει τον Τσάβι στον πάγκο για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι Αλ Ντουχαίλ στις 3 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει υπομονή τουλάχιστον μια εβδομάδα για να τον ανακοινώσει.

Σε καταρχήν συμφωνία έχουν καταλήξει Μπαρτσελόνα και Τσάβι για την άμεση έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό να ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για επιστροφή στην Καταλονία.

Η άφιξη του 41χρονου όμως στη Βαρκελώνη αναμένεται να καθυστερήσει μερικές τουλάχιστον ημέρες, αφού η Αλ Σαντ δεν δέχεται να τον χάσει πριν από το ντέρμπι με την Αλ Ντουχαίλ που είναι προγραμματισμένο στις 3 Νοεμβρίου.

Όπερ σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θα πορευθεί με τον υπηρεσιακό Σέρτζι Μπαρτζουάν για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου στις αρχές του επόμενου μήνα (2/11) και ευελπιστεί να έχει στον πάγκο της τον Τσάβι για το παιχνίδι με την Θέλτα τέσσερις μέρες αργότερα.

Προς το παρόν πάντως ο Ισπανός εμφανίζεται απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο του Κατάρ:

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στην Αλ Σαντ και δεν πρόκειται να μιλήσω για κάτι άλλο» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για το αν θα αναλάβει την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα