Κούμαν - Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ποσοστό νικών στην μετά Γκουαρδιόλα εποχή

Κούμαν - Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ποσοστό νικών στην μετά Γκουαρδιόλα εποχή

Νίκος Κικίδης
Κούμαν - Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ποσοστό νικών στην μετά Γκουαρδιόλα εποχή

bet365

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόλυση τον Ρόναλντ Κούμαν και τα στατιστικά του Ολλανδού στον πάγκο των Μπλαουγκράνα εξηγούν το γιατί...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί και επίσημα ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο των Μπλουγκράνα.

Η απρόσμενη ήττα στη Μαδρίτη αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ολλανδό, με τη διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει πως ήρθε η ώρα για... αλλαγές και να προχωρά στην άμεση αποδέσμευση του 58χρονου. Και η αλήθεια είναι πως η επιλογή της Μπαρτσελόνα μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα δικαιολογημένη από τη στιγμή που ο Κούμαν συγκεντρώνει τα χειρότερα στατιστικά από όλους τους προπονητές που ανέλαβαν τον σύλλογο στην μετά Γκουαρδιόλα εποχή!

Σε 67 παιχνίδια ο Ολλανδός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε 39 νίκες, με το ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων να ανέρχεται μόλις στο 58,21%. Όπερ σημαίνει πως ο Ολλανδός έχει παρουσιάσει τα χειρότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλους τους προκατόχους του από το 2012 και φιγουράρει στον... πάτο της σχετικής λίστας. Αντίθετα το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή σε ό,τι έχει να κάνει με ποσοστό... ηττών (23,88%), αφήνοντας πίσω του τους Κίκε Σετιέν και Ζόρντι Ρούρα που είχαν αγγίξει το 20%.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα