Αντσελότι για απόλυση Κούμαν: «Έδωσε ό,τι μπορούσε, δεν ήρθε και το τέλος της καριέρας του»

Κώστας Τόπας
Αντσελότι για απόλυση Κούμαν: «Έδωσε ό,τι μπορούσε, δεν ήρθε και το τέλος της καριέρας του»

bet365

Ασπίδα προστασίας για τον Ρόναλντ Κούμαν, ύψωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι.

Η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (28/10) ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ρόναλντ Κούμαν. Πλέον οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για νέο αέρα στον σύλλογο, καθώς ο Τσάβι αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ολλανδού τεχνικό στην τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά του πάντως, ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κούμαν, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο αποχαιρετά τη Βαρκελώνη, τονίζοντας ότι έδωσε ό,τι είχε στους Καταλανούς.

«Έχω απολυθεί αρκετές φορές και είμαι ακόμα εδώ, ζωντανός και χαρούμενος. Το να απολυθείς είναι μέρος της δουλειάς και πρέπει να τα δώσεις όλα μέχρι την ημέρα που θα συμβεί αυτό. Μετά, αφού σε απολύσουν, πρέπει να κοιτάς μπροστά, έχοντας τη συνείδησή σου ήσυχη. Ο Κούμαν έδωσε ό,τι μπορούσε να δώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα