Novileague: Παιχνίδι… επιβίωσης στο «Αλφόνσο Πέρεθ» | 1.000€* για τους νικητές

Newsroom
Novileague: Παιχνίδι… επιβίωσης στο «Αλφόνσο Πέρεθ» | 1.000€* για τους νικητές
Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μοίρασε συνολικά 5.000€* εντελώς δωρεάν*. Η Κυριακή των… ντέρμπι αποδείχτηκε κερδοφόρα για 8 μέλη, που βρήκαν τα σκορ στους 4 από τους 5 αγώνες της ημέρας και μοιράστηκαν το άνωθεν ποσό. Συγκεκριμένα οι Ale****, bad****, dor****, joh****, kaz****, pet****, THE**** και Ton**** κέρδισαν από 625€* έκαστος.

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Novileague ξεκινά με την αναμέτρηση Χετάφε-Θέλτα, που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην La Liga. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη του διαγωνισμού είναι να προβλέψουν σωστά το σκορ και να διεκδικήσουν 1.000€* μετρητά εντελώς δωρεάν*.

Τόσο η Χετάφε, όσο και η Θέλτα χρειάζονται άμεσα θετικό αποτέλεσμα για να διορθώσουν την ψυχολογία τους και την βαθμολογική τους θέση. Οι γηπεδούχοι είναι οι μοναδικοί δίχως νίκη μέχρι στιγμής στην κατηγορία (0-2-7), ωστόσο στο ντεμπούτο του Κίκε Φλόρες παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το εύκολο γκολ και αυτό τους οδηγεί σε διαρκή σκαμπανεβάσματα (1-0-2 εσχάτως).

Σημαντικό όπλο για τη Χετάφε η παράδοση. Απέναντι στην αποψινή αντίπαλό της μετράει όλη κι όλη μία ήττα στην Μαδρίτη (7-4-1)! Παράλληλα, η Θέλτα δεν έχει νικήσει στις 18 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην ισπανική πρωτεύουσα, ανεξαρτήτως αντιπάλου (12 ήττες, 6 ισοπαλίες).

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στην La Liga φέτος: 1-0 (15), 0-0 (12), 1-1 (12), 1-2 (9), 0-1 (7)
  • Πιο συχνά σκορ στο Χετάφε-Θέλτα στο «Αλφόνσο Πέρεθ» (από το 2006): 3-1 (2), 1-1 (2)

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα