Βαλένθια - Μαγιόρκα 2-2: Έσωσαν τον βαθμό στο... παρά ένα οι «Νυχτερίδες» (vid)

Newsroom
Βαλένθια - Μαγιόρκα 2-2: Έσωσαν τον βαθμό στο... παρά ένα οι «Νυχτερίδες» (vid)

bet365

Η Βαλένθια βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο για 90 λεπτά, όμως χάρη σε «διπλό χτύπημα» σε νεκρό χρόνο έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό και τα προσχήματα απέναντι στην Μαγιόρκα (2-2).

Η ελεύθερη πτώση συνεχιζόταν απρόσκοπτα για 90 λεπτά. Μετά το δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν η Βαλένθια κατέρρευσε επικίνδυνα, καθώς στα τελευταία της έξι παιχνίδια μετρούσε μόλις δυο βαθμούς!

Απέναντι στη Μαγιόρκα οι Νυχτερίδες φαίνονταν πως θα δεχτούν ακόμη μια ήττα - εξπρές που θα τους έστελνε ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία, όμως οι καθυστερήσεις αποδείχθηκαν σωτήριες.

Με τον Γκέδες να μειώνει αρχικά στο 90+3' και τον Γκαγιά να φέρνει το ματς στα ίσα στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι γλίτωσαν τουλάχιστον τον βαθμό και έβαλαν φρένο στην διαφαινόμενη νίκη της Μαγιόρκα.

Από την πλευρά τους οι Νησιώτες πλήρωσαν την υπερβολική τους χαλαρότητα αφού το προβάδισμα με διαφορά δυο τερμάτων από το πρώτο μέρος (32΄Άνχελ, 38΄αυτογκόλ Ντιακαμπί) τους έκαναν πιο παθητικούς και απρόσεκτους, με κορύφωση την αποβολή του Λι Κανγκ Ιν στο 55΄. Τελικά το αριθμητικό πλεονέκτημα στάθηκε αρκετό στη Βαλένθια να χτυπήσει δυο φορές σε νεκρό χρόνο και να «κλέψει» τον βαθμό, παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα