Τελεσίγραφο Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Τελεσίγραφο Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Κώστας Τόπας
Τελεσίγραφο Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του

bet365

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε τελεσίγραφο στον Ουσμάν Ντεμπελέ να απαντήσει άμεσα στην τελευταία προσφορά ανανέωσης που του προσέφερε έκανε ο σύλλογος.

Αποτελεί κοινό μυστικό, βεβαίως, ότι ο Ρόναλντ Κούμαν προπονητής δεν υπολογίζει ως πρώτη επιλογή τον Ντεμπελέ ο οποίος, κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και παίζει συνεχώς το συγκεκριμένο χαρτί, προβάλλοντας ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους. Από την πλευρά τους πάντως, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα πιέζει τον ατζέντη του για τη την ανανέωση της συνεργασίας τους, ώστε η προ τετραετίας επένδυση να μη χαθεί χωρίς ούτε ένα ευρώ να μπαίνει στα ταμεία της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sport», οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν στον ατζέντη του Γάλλου επιθετικού ότι μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να παρθεί οριστική απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεμπελέ κόστισε 105 εκατομμύρια ευρώ το 2017 στους «μπλαουγκράνα», ενώ η συμφωνία με την Ντόρτμουντ περιελάμβανε ακόμη 40 εκατομμύρια ευρώ ως πριμ στόχων. Ο 24χρονος άσος πάντως βρίσκεται στα «πιτς» εδώ κι αρκετό διάστημα κι αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους Καταλανούς το προσεχές διάστημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα