Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 1-2: Πρώτη ήττα για τα «κίτρινα υποβρύχια» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 1-2: Πρώτη ήττα για τα «κίτρινα υποβρύχια» (vid)

bet365

Η Βιγιαρεάλ γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή La Liga, καθώς η Οσασούνα κέρδισε μέσα στο «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα» με σκορ 1-2.

Την πρώτη της ήττα στη φετινή La Liga γνώρισε η Βιγιαρεάλ, καθώς η Οσασούνα με γκολ στο 87' πέρασε από το «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα» με σκορ 1-2. Η Οσασούνα βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Βιγιαρεάλ είναι 11η με 11 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26' με τον Λούκας Τόρο. Ο 27χρονος Ισπανός χαφ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» βρήκαν (προσωρινή) απάντηση στο 55' με τον Ζεράρντ Μορένο. Ο Πεντράθα με σέντρα βρήκε τον Ισπανό επιθετικό, o οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση ισοφάρισε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι «κυλούσε» προς την ισοπαλία, όμως η Οσασούνα ήταν η ομάδα που θα... γελούσε τελευταία. Στο 87' μετά από λάθος της άμυνας της Βιγιαρεάλ ο Αβίγια βγήκε τετ α τετ με τον Ρούλι, εκτέλεσε ψύχραιμα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 1-2.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα