Ντάνι Άλβες: «Αν με χρειάζεται η Μπαρτσελόνα, ας μου τηλεφωνήσει»

Ντάνι Άλβες: «Αν με χρειάζεται η Μπαρτσελόνα, ας μου τηλεφωνήσει»

Κώστας Τόπας
Ντάνι Άλβες: «Αν με χρειάζεται η Μπαρτσελόνα, ας μου τηλεφωνήσει»

bet365

Ο Ντάνι Άλβες, μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως περιμένει ένα τηλέφωνο από τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» για φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, ήταν κάτοικος «Κάμπ Νόου» για μία εξαετία (2008-16) και πανηγύρισε με την Μπαρτσελόνα, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, ενώ κατέκτησε τρία Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη έμεινε ελεύθερος από τη Σάο Πάουλο, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη βραζιλιάνικη ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Νωρίτερα, στη Ισπανία μετέδωσαν ότι ο Ντάνι Άλβες επιθυμεί να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα μετά από πέντε χρόνια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Sport», τόνισε ότι μπορεί πλέον να είναι 38 ετών, αλλά δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά, καθώς θεωρεί πως μπορεί να συνεισφέρει πολλά στους Καταλανούς. Αρκεί να τον τηλεφωνήσουν και να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους...

«Θα ακουγόταν πολύ εγωιστικό να πω ότι η Μπαρτσελόνα με χρειάζεται τώρα. Αν η Μπάρτσα πιστεύει ότι με χρειάζεται, πρέπει απλά να με καλέσει. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω και ειδικά τώρα που η ομάδα έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πάντα έλεγα ότι έφυγα γιατί είδα ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα. Είχα πει όταν έφυγα, ότι όταν με χρειαστεί η Μπαρτσελόνα θα είμαι στη διάθεσή της ανεξάρτητα από το πού θα βρίσκομαι.

Ο Τζουάν (Λαπόρτα) ξέρει όλα όσα σκέφτομαι για αυτόν. Χαίρομαι που είναι ξανά στο τιμόνι. Του άφησαν αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Τζουάν για να τα επιλύσει», ανέφερε ο έμπειρος αμυντικός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα