Η Μπαρτσελόνα αποφασίζει την Κυριακή για το μέλλον της!

Η Μπαρτσελόνα αποφασίζει την Κυριακή για το μέλλον της!

Newsroom
Η Μπαρτσελόνα αποφασίζει την Κυριακή για το μέλλον της!

bet365

Την Κυριακή αποφασίζει η Μπαρτσελόνα για το... μέλλον της, αφού θα παρθεί απόφαση για το δάνειο δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ενα τρίποντο που εφόσον έρθει θα βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά την ομάδα του Κούμαν που βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, το βλέμμα είναι στραμμένο και στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή, όπου θα βγουν χρήσιμα για το μέλλον της ομάδας στο οικονομικό κομμάτι.

Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των μελών της με δικαίωμα ψήφου στο Καμπ Νόου στο πλαίσιο δράσεων του προέδρου Ζουάν Λαπόρτα. Στόχος του να εκπονήσει ένα σχέδιο για να διαχειριστεί τα σοβαρά οικονομικά θέματα της Μπαρτσελόνα. Στο περιθώριο αυτής της εκδήλωσης θα υπάρξει γενική συνέλευση των μελών με δικαίωμα ψήφου, από την οποία ο Λαπόρτα ευελπιστεί να πάρει το «ΟΚ» για το πλάνο του που αφορά την οικονομική και συνολική εξυγίανση της Μπαρτσελόνα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία συνάντηση με 4.452 μελών του συλλόγου στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ανάμεσά τους θα είναι και εκλεκτά μέλη (τα μέλη με τα περισσότερα χρόνια στον σύλλογο), πρώην πρόεδροι της ομάδας, παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι των οπαδών.

Αυτά τα μέλη θα ψηφίσουν έναν μεγάλο αριθμό προτάσεων για το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Σε αυτά συγκαταλέγεται και η λήψη απόφασης για ένα νέο δάνειο ύψους 1.5 δισ. ευρώ που αφορά την αναμόρφωσε του Καμπ Νόου και όχι μόνο. Ο στόχος είναι να έχουν ξεκαθαριστεί όλα σε διάστημα έξι ωρών για να βρεθούν μετά όλοι στο γήπεδο και να δουν το κρίσιμο ματς. Θυμίζουμε, πως ο καταλανικός σύλλογος δέχθηκε πρόταση από -άγνωστη ακόμη- εταιρεία που εδρεύει στο Ντουμπάι κι επιθυμεί να βγάλει από το αδιέξοδο τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει λόγο στις αποφάσεις του συλλόγου.

«Η Κυριακή είναι μία μεγάλη μέρα για τη Μπάρτσα. Θα έχει πολλή... φασαρία και θα ακουστούν πολλά. Θα δούμε το τι είναι θετικό και τι αρνητικό για την ομάδα» τονίζουν άνθρωποι της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα