Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Αλάμπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Αλάμπα

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Αλάμπα

bet365

Μετά το πρόβλημα του Έντερ Μιλιτάο, ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να διαχειριστεί και την απώλεια του Νταβίντ Αλάμπα.

Αυξάνονται τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Έντερ Μιλιτάο επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Βραζιλίας με μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι, ενώ με πρόβλημα επέστρεψε στη Μαδρίτη και ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο δεξί του γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Δανία. Οι εξετάσεις που πέρασε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, όμως παραμένει αμφίβολος, για το παιχνίδι με τη Σαχτάρ (21/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Σήμερα (14/10) το απόγευμα ο Αλάμπα θα περάσει από νέα ιατρικά τεστ για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Αμφίβολοι είναι επίσης ο Αζάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Βελγίου με τη Γαλλία και ο Καμαβίνγκα. Στα καλά νέα για τον Αντσελότι είναι οι επιστροφές Μαρσέλο, Μεντί. Ασένσιο και Ίσκο, ενώ υπάρχει αναμονή για την επάνοδο του Καρβαχάλ. Εκτός βρίσκονται οι... γνωστοί απόντες Μπέιλ και Θεμπάγιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα