Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: «Clasico» για Ρούντιγκερ και Κεσί

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: «Clasico» για Ρούντιγκερ και Κεσί

bet365

Το «El Clasico» δεν μένει μόνο στο χορτάρι αλλά επεκτείνεται και στο μεταγραφικό παζάρι με τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Φρανκ Κεσί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

H εποχή του κορονοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα στη μεταγραφική αγορά. Πλέον οι ομάδες «ψάχνονται» περισσότερο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αποέκτησε τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος,Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και τα ισπανικά «μεγαθήρια» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Το καλοκαίρι οι Καταλανοί απέκτησαν από την ελεύθερη αγορά τους Σέχιο Αγουέρο, Έρικ Γκαρθία και Μέμφις Ντεπάι, ενώ οι Μαδριλένοι απέκτησαν τον Νταβίντ Αλάμπα. Οι δυο ομάδες εξετάζουν από τώρα τις περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων και μέχρι στιγμής έχουν δυο κοινούς στόχους. Ο λόγος για τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Φρανκ Κεσί.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει κάνει τεράστια βήματα εξέλιξης στην Τσέλσι, ενώ το σημαντικότερο είναι πως έχει μάθει καλά πως να παίρνει τίτλους. Φυσικά ο ανταγωνισμός δεν θα είναι μικρός για έναν από τους καλύτερους στόπερ του κόσμου. Πρώτη από όλους η ίδια η Τσέλσι «χρυσώνει» τον διεθνή αμυντικό για να συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Όσον αφορά τον Ιβοριανό μέσο το προφίλ του είναι τελείως διαφορετικό. Ο 24χρονος χαφ της Μίλαν έχει χρόνο για να εξελίξει τις ικανότητες του, όμως το μεγάλο του προσόν είναι η φυσική του δύναμη. Τα χαρακτηριστικά του Κεσί ταιριάζουν με τον παίκτη που ψάχνει ο Κούμαν για τη μεσαία του γραμμή, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί πως λείπει από τον άξονα της «Μπάρτσα» ένας παίκτης με σωματικά προσόντα. Φύσικα ούτε αυτή η περίπτωση θα είναι εύκολη, καθώς για τον Ιβοριανό «καραδοκεί» η Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα