Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τώρα τον Χάαλαντ»

Κώστας Τόπας
Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τώρα τον Χάαλαντ»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε ξεκαθάρισε ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ σκοπεύει να προσφέρει σχεδόν διπλάσιο μισθό στον 21χρονο επιθετικό προκειμένου να τον κρατήσει τουλάχιστον για ακόμη μια σεζόν στη Γερμανία, ο παίκτης φέρεται να εξετάζει άλλες επιλογές για το μέλλον του, μιας και επιθυμία του είναι να δοκιμάσει τις δυνατότητες σε άλλο πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, όπως κι άλλα ευρωπαϊκά μεγαθήρια ονειρεύονται την ένταξη του Χάαλαντ στο ρόστερ τους, αλλά ο αντιπρόεδρος των Καταλανών ωστόσο, Ράφα Γιούστε, κατέστησε σαφές ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν στην παρούσα φάση τον Νορβηγό στράικερ.

«Όχι δεν μπορούμε να κινηθούμε για την απόκτηση του. Ο πρόεδρος και ο CEO είπαν ότι στην προηγούμενη θητεία, η οποία επίσης, επαναλαμβάνω ότι ήταν καταστροφική, αγόρασαν παίκτες χωρίς να γνωρίζουν αν μπορούν να τους πληρώσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να αυξήσουν το χρέος.

Θα δούμε μέχρι την επόμενη σεζόν ποια θα είναι η κατάσταση και σε τι θα μπορούμε να βασιστούμε για να υπογράψουμε παίκτες. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ένα σπίτι, το οποίο βρήκαμε ερειπωμένο ,οπότε ας επικεντρωθούμε πρώτα στην ενίσχυσή του, χωρίς να ξεχνάμε ότι πάντα θέλουμε να έχουμε το καλύτερο και ο Χάαλαντ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Mundo Deportivo».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα