Το μυστικό του Μπενζεμά που «δεν μπορεί να διδαχθεί»

Το μυστικό του Μπενζεμά που «δεν μπορεί να διδαχθεί»

Newsroom
Το μυστικό του Μπενζεμά που «δεν μπορεί να διδαχθεί»

bet365

Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, αποκάλυψε το στοιχείο κλειδί που ανέπτυξε από τα παιδικά του χρόνια και τον κάνει να ξεχωρίζει.

Η ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, η απόδοσή του πάλι τέθηκε αρκετές φορές προς αμφισβήτηση. Έδινε την εντύπωση ότι χρειάζεται ένα μικρό βήμα για να μπορεί να μπει στη λίστα με τους κορυφαίους.

Οι αριθμοί του μέχρι τώρα στη σεζόν, εντυπωσιάζουν. Σε συνολικά δέκα παιχνίδια με τους Μερένγκες σε La Liga και Champions League μετράει 10 γκολ και 7 ασίστ!

Σε συνέντευξή του στην AS αποκάλυψε το μυστικό που τον κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους. «Το πιο σημαντικό είναι να παρακολουθείς ποδόσφαιρο γρήγορα», επισήμανε. «Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να διδαχθεί».

Στην περίπτωσή του, το γεγονός ότι ως παιδί έπαιζε μπάλα με παιδιά μεγαλύτερη από εκείνον, ψηλότερα και δυνατότερα τον ανάγκασε να σκέφτεται γρήγορα και να εκτελεί μόλις η μπάλα φτάσει στα πόδια του.

«Πρέπει να έχεις την επόμενη κίνηση στο μυαλό σου, πριν τελειώσει η προηγούμενη και να την εκτελέσεις με ταχύτητα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Ξερω τι θα κάνω πριν πάρω την μπάλα στα πόδια», ανέφερε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα