Τέμπας: «Δεν είναι τόσο άσχημη η οικονομική κατάσταση στη Μπαρτσελόνα»

Τέμπας: «Δεν είναι τόσο άσχημη η οικονομική κατάσταση στη Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Τέμπας: «Δεν είναι τόσο άσχημη η οικονομική κατάσταση στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο πρόεδρος της La Liga δεν φαίνεται να συμμερίζεται ιδιαίτερα την ανησυχία που υπάρχει για τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν.

Με τόνο αισιοδοξίας αναφέρθηκε ο Χαβιέρ Τέμπας στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα.

Παρά τα ανυπολόγιστα χρέη και την μηδενική ρευστότητα που παρέλαβε η διοίκηση Λαπόρτα τον περασμένο Μάρτιο, ο πρόεδρος της La Liga δεν θεωρεί πως η κατάσταση στη Βαρκελώνη βρίσκεται σε τέλμα.

Αντίθετα ο Τέμπας έκανε λόγο για «θεσμική κρίση» εντός του συλλόγου και άφησε εμμέσως αιχμές για τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να παρουσιάσουν με απόλυτη διαφάνεια τα υφιστάμενα δεδομένα και την καταστροφική πολιτική που είχε ακολουθήσει ο σύλλογος επί εποχής Μπαρτομέου.

«Ανησυχώ περισσότερο για την θεσμική κρίση που υπάρχει στη Μπαρτσελόνα, παρά για την οικονομική της κατάσταση. Όποιος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σπιλώνει τους προκατόχους του. Η Μπάρτσα δεν ήταν ούτε νεκρή, αλλά ούτε και σε θέση να πάρει δάνεια ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τόσο άσχημη η οικονομική κατάσταση στη Μπαρτσελόνα, αν και είναι σίγουρα χειρότερη σε σχέση με τη Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα