Μπιλμπάο: Ζήτησε χρήματα από τα μέλη της για να ξεχρεώσει

Μπιλμπάο: Ζήτησε χρήματα από τα μέλη της για να ξεχρεώσει

Κώστας Τόπας
Μπιλμπάο: Ζήτησε χρήματα από τα μέλη της για να ξεχρεώσει

bet365

Η διοίκηση της Μπιλμπάο ζήτησε από τα μέλη της ομάδας να συγκεντρώσουν ένα ποσό προκειμένου να καλύψουν την μαύρη τρύπα στα οικονομικά που δημιουργήθηκε στην περίοδο της πανδημίας.

Πριν από μερικές ημέρες οι Βάσκοι ανακοίνωσαν απώλειες ύψους 24,6 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2020-21. Βέβαια, το οικονομικό επιτελείου του συλλόγου εκτιμά πως οι απώλειες έφτασαν τα 70 εκατομμύρια ευρώ, αν και 12 εκατομμύρια ευρώ εξοικονομήθηκαν από την απόφαση των ποδοσφαιριστών να δεχθούν μείωση στα συμβόλαιά τους.

Η διοίκηση πάντως της Μπιλμπάο, στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου, θα προτείνει από τα μέλη της ομάδας να προσφέρουν χρήματα, προκειμένου ο σύλλογος να βγει από την οικονομική αδιέξοδο που βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά την καταβολή 120 ευρώ από όλα τα μέλη για να σβηστεί το χρέος, αλλά με την υπόσχεση ότι αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνδρομή για το 2022. Μία πρόταση η οποία βέβαια έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τα περισσότερα μέλη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα