Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα με είχε στείλει να προπονούμαι σε άλλο γήπεδο, δεν τα ξεχνάω αυτά»

Κώστας Τόπας
Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα με είχε στείλει να προπονούμαι σε άλλο γήπεδο, δεν τα ξεχνάω αυτά»

bet365

Την ενόχλησή του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει, εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες.

Μετά από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες και τίτλους, οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα και του Λουίς Σουάρες χώρισαν, καθώς ο Ορουγουανός στράικερ αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο.

H φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον 34χρονο επιθετικό, μιας και έχει στείλει πέντε φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στα δέκα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Ο Λουίς Σουάρες όμως δεν ξεχνάει την παλιά του αγάπη και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα αλλά και τον τρόπου που έφυγε, αποκαλύπτοντας πως τον έστελναν να προπονείται μόνος του σε άλλο γήπεδο.

«Νομίζω ότι δεν άξιζα τη μεταχείριση που έτυχα, ούτε ήταν πρέπων ο τρόπος που έφυγα. Οι άνθρωποι, που διαφεντεύουν τον σύλλογο, θα έπρεπε να με κοιτάξουν κατάματα και να μου εξηγήσουν τα πάντα και όχι να με κοροϊδεύουν.

Με έστειλαν να προπονηθώ χωριστά στο γήπεδο 3. Είναι πράγματα που κανείς δεν ξεχνά. Αλλά δεν χρειάζεται να σκέφτομαι μόνο αυτό, αλλά να κάνω καλά τη δουλειά μου και να δείξω ότι θα συνεχίσω να παλεύω για τα σημαντικά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα