Ντεπάι: «Πώς είναι δυνατόν να με ρωτάτε αν μετάνιωσα για τη Μπαρτσελόνα;»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεπάι: «Πώς είναι δυνατόν να με ρωτάτε αν μετάνιωσα για τη Μπαρτσελόνα;»

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι «εξερράγη» όταν άκουσε από δημοσιογράφο να τον ρωτάει για το ενδεχόμενο να έχει δεύτερες σκέψεις για την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα λόγω και της πολύ αρνητικής αγωνιστικής κατάστασης του κλαμπ.

Ο Ολλανδός επιθετικός ενσωματώθηκε με πολύ θετική διάθεση στην αποστολή των «οράνιε» για τα προσεχή παιχνίδια των εθνικών ομάδων, όμως, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την ερώτηση που του έγινε από ρεπόρτερ της ολλανδικής έκδοσης του ESPN.

«Πώς είναι δυνατόν να με ρωτάτε αν μετάνιωσα για την Μπαρτσελόνα; Όλοι γνωρίζουν το μεγαλείο της ομάδας και πόσα πολλά σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει γι' αυτό το κλαμπ. Για να σας απαντήσω όμως, όχι, δεν θα το μετανιώσω ποτέ.

Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που επικρατεί και η αλήθεια είναι ότι έχει προκληθεί πανικός γιατί ουδείς έχει συνηθίσει τη Μπαρτσελόνα σε τέτοια κατάσταση. Δεν ανησυχώ όμως και πιστεύω ότι σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν» είπε ο Ντεπάι που από το καλοκαίρι, όταν υπέγραψε στους «μπλαουγκράνα», μόνο υπερήφανος δήλωνε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα