Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές 1-0: Ο Ραούλ Γκαρσία έριξε το τείχος (vid)

Newsroom
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές 1-0: Ο Ραούλ Γκαρσία έριξε το τείχος (vid)

bet365

Ο Πατσέκο κρατούσε γερά για 44 λεπτά, όμως ο Ραούλ Γκαρσία κατάφερε να ρίξει το... τείχος που είχε στήσει ο Ισπανός τερματοφύλακας και να χαρίσει τη νίκη στη Μπιλμπάο απέναντι στην Αλαβές (1-0). Απόλυτος ρέκορντμαν στη La Liga ο Γουίλιαμς.

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς επεδείκνυε με περηφάνια την φανέλα με τον ιστορικό αριθμό «203» τυπωμένο πάνω της και το κοινό της Μπιλμπάο τον χειροκροτούσε. Ο Ισπανός επιθετικός μόλις είχε καταφέρει το αδιανόητο. Απόλυτος ρέκορντμαν με τις περισσότερες συνεχείς εμφανίσεις στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, με την τελευταία φορά που έλειψε από αγώνα τον Βάσκων να... χάνεται κάπου στο 2016.

Παρόλα αυτά την παράσταση κόντρα στην Αλαβές κατάφερε να κλέψει ο Ραούλ Γκαρσία, ο οποίος στο 44΄έριξε το τείχος που είχε στήσει ο Πατσέκο και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους. Ο Ισπανός πάντως θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα, αφού μόλις στο 9' έστησε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών με τον Πατσέκο να κρατάει μόνος του όρθια την Αλαβές, όμως δεν είχε απάντηση και στο... ερώτημα που του έθεσε ο Ραούλ Γκαρσία ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με την Μπιλμπάο να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι τέλους και να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από το Χ στο... 95΄ στο «Μεστάγια».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα