Υπ’ ατμόν ο Κούμαν, άρχισαν τα σενάρια για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του

Υπ’ ατμόν ο Κούμαν, άρχισαν τα σενάρια για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του

Newsroom
Υπ’ ατμόν ο Κούμαν, άρχισαν τα σενάρια για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του

bet365

Μετά την τραγική εικόνα της Μπαρτσελόνα με την Γρανάδα, ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να μετρά μέρες στην Βαρκελώνη.

Οσο και να διστάζει ο Χουάν Λαπόρτα να απολύσει (λόγω αποζημίωσης) τον Ρόναλντ Κούμαν, τόσο οι καταστάσεις στην Μπαρτσελόνα τον πιέζουν για να το πράξει.

Η τραγική εμφάνιση στο Καμπ Νου κόντρα στη Γρανάδα (σώθηκε στο τέλος η Μπαρτσελόνα και πήρε ισοπαλία) έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ολλανδό τεχνικό και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ισπανία παρά την «τσουχτερή», για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα, αποζημίωση που θα πρέπει να πληρώσει ο σύλλογος, δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας (υπολογίζεται πάνω από 12 εκατ. ευρώ).

Τσάβι, Πίρλο, Κοκού και… Λεβ

Ηδη μάλιστα άρχισαν και τα σενάρια για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του. Και σύμφωνα με αυτά ο σύλλογος των Καταλανών εστιάζει σε δύο άπειρους προπονητές που όμως έχουν υπάρξει ποδοσφαιριστές της ομάδας στο παρελθόν.

Ο ένας είναι φυσικά ο Τσάβι που επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο δεύτερος είναι ο Φιλίπ Κοκού ο οποίος πέρασε από Φενέρ και Ντέρμπι χωρίς επιτυχία.

Ακόμη, ακούγεται το όνομα του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος επίσης στην θητεία του στην Γιουβέντους δεν έπεισε, αλλά και του Ζόρντι Κρόιφ που παραμένει στο προσκήνιο.

Υπάρχουν όμως και ονόματα με εμπειρία που έχουν γραφτεί ήδη στον Καταλανικό κυρίως Τύπο.

Το ένα είναι αυτό του Γιοακίμ Λεβ ο οποίος ωστόσο μετά την αποχώρησή του από την εθνική Γερμανίας, έχει τονίσει πως θέλει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα. Το άλλο όνομα που ακούγεται είναι του προπονητή της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ίσως η πιο καλή επιλογή, αλλά με συμβόλαιο ακόμη με τους «κόκκινους διαβόλους).

@Photo credits: Associated Press
 

LA LIGA Τελευταία Νέα