Κούμαν για Πιάνιτς: «Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη Μπαρτσελόνα»

Κούμαν για Πιάνιτς: «Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Κούμαν για Πιάνιτς: «Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν... σήκωσε το γάντι μετά τις πρόσφατες «αιχμές» του Πιάνιτς προς το πρόσωπό του, δίνοντας αφοπλιστική απάντηση στον Βόσνιο.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της περσινής σεζόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρόναλντ Κούμαν και να βρει μια θέση στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν μερικές από την Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή του στη γειτονική χώρα, ο Βόσνιος μέσος εκτόξευσε τα «βέλη» του προς τον τεχνικό των Μπλαουγκράνα, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή και αδικαιολόγητη έλλειψη επικοινωνίας με υπαιτιότητα του Ολλανδού.

Κληθείς να δώσει τη δική του εκδοχή πάνω στην άτυπη κόντρα τους, ο Κούμαν δεν αρκέστηκε σε... διπλωματικές απαντήσεις, εξηγώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως η Μπαρτσελόνα διαθέτει καλύτερους παίκτες από των πρώην άσου ων Γιουβέντους και Ρόμα.

«Μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό του. Αλλά έχασε τη μάχη απέναντι στους άλλους μέσους της ομάδας. Είναι δύσκολο, προσπαθήσαμε να βρούμε τον σωστό ρόλο για εκείνον αλλά στο τέλος καταλήξαμε πως απλά υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στο σύλλογο» ήταν τα λόγια του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα