«Κεραυνοί» Πιάνιτς για Κούμαν: «Δεν ήρθε καν να συστηθούμε, δεν με σεβάστηκε καθόλου»

Κώστας Ζάλιαρης
«Κεραυνοί» Πιάνιτς για Κούμαν: «Δεν ήρθε καν να συστηθούμε, δεν με σεβάστηκε καθόλου»

bet365

Έχοντας ολοκληρώσει πλέον τη μεταγραφή του στη Μπεσίκτας, ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε για όλα τα στραβά της συνεργασίας του με τον Ρόναλντ Κούμαν, για τον οποίο ανέφερε πως δεν τον σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο...

Ο Πιάνιτς έφυγε με δανεισμό από τους «μπλαουγκράνα» δίχως να έχει καταφέρει να προκαλέσει ιδιαίτερο αντίκτυπο από την θητεία του στον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Η συνεργασία του με τον Ρόναλντ Κούμαν, βάσει των λεγομένων του, ήταν κάκιστη, αφού δεν υπήρχε ούτε η τυπική επικοινωνία ανάμεσα στους δυο τους.

«Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Ήταν και δύσκολο το ξεκίνημά μου γιατί άργησα να μπω στις προπονήσεις λόγω του Covid και μετά δεν ήρθε καν να συστηθούμε, να μου μιλήσει, να παρουσιαστεί μπροστά μου.

Είναι περίεργος προπονητής, μακάρι να μου είχε πει από την αρχή τι ακριβώς ήθελε από εμένα, αλλά δεν μου μίλησε ποτέ.

Μετά τα παιχνίδια, όσοι είχαν αγωνιστεί πολύ έκαναν χαλαρό πρόγραμμα στην προπόνηση και οι υπόλοιποι κάναμε κανονικό πρόγραμμα. Δεν ήρθε ποτέ να δει την νοοτροπία όσων δεν παίζαμε και περιμέναμε τις ευκαιρίες μας. Πως θα μάθαινε για εμάς και θα μας υπολόγιζε;» ήταν τα λόγια του στη Marca.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα