Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν: «Εδωσα τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα» (pic)

Κώστας Τόπας
Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν: «Εδωσα τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα» (pic)

bet365

Με μήνυμά του στα social media, ο Αντουάν Γκριεζμάν αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μιας και επέστρεψε στην Ατλέτικο, με τη μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα» και οψιόν αγοράς στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ατλέτικο κράταγε το καλύτερο για το τέλος, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αντάλλαξαν τα απαραίτητα έγγραφα και ο 30χρονος επιθετικός επέστρεψε στους «ροχιμπλάνκος».

Το συμβόλαιο του Γκριεζμάν θα έχει διάρκεια για 2+1 σεζόν, αν τελικά αποκτηθεί ως κανονική μεταγραφή από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ετσι, ο Γάλλος άσος επιστρέφει στο «Wanda Metropolitano», μετά από 35 γκολ και 17 ασίστ σε 102 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Ο «Γκρίζι» θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους των «μπλαουγκράνα» με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα το οποίο δημοσίευσε μέσω social media.

«Σας αποχαιρετώ ευχαριστώντας την αγάπη σας. Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα, αγωνίστηκε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να σας απολαύσω περισσότερο από τις κερκίδες. Είμαι περήφανος όμως που ήμουν ένας από εσάς. Visca Barça», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα